• Fejlődési lehetőség

  Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy munkatársaink szakmailag és emberileg is többé váljanak. Folyamatos képzésekkell, projekt részvételi lehetőségekkel, tehetség programokkal és tudásmegosztó fórumokkal garantáljuk, hogy munkatársaink szakmai felkészültsége mindig a legjobb legyen.

  Versenyképes kompenzációs csomag

  A munkabér mellett komplex juttatási csomagot nyújtunk. A rugalmas, egyéni igények szerint alakítható cafeterián felül Önkéntes Nyugdíjpénztári- és Egészségpénztári hozzájárulást biztosítunk, valamint kollégáink bankügyeit dolgozói konstrukciókkal segítjük.
 • Erkölcsi elismerési rendszer

  A kiválóak között is mindig akadnak kiemelkedők. A kimagasló eredményeket elérő munkatársainkat erkölcsileg és anyagilag is elismerjük, rendszeresen díjazzuk, ünnepeljük.

  Egészségmegőrző programok

  Munkatársaink egészsége és jólléte számunkra is érték. Széleskörű egészségbiztosítási csomagot nyújtunk szűrővizsgálatokkal és járóbeteg-ellátással, melyet a családtagok részére is elérhetővé teszünk.

  Munka-magánélet egyensúlya

  Lehetőséget adunk az otthoni munkavégzésre erősítve a bizalmon és eredményorientáción alapuló munkakultúra megteremtését.
 • Tömegsport és rekreáció

  Munkatársaink sport kezdeményezéseinek köszönhetően 14 sport szakosztállyal büszkélkedhetünk, ahova várjuk az új csatlakozókat. A bankban aktív a sportélet, az egyéni és csoportos sportolási lehetőségeket többféle kedvezménnyel, támogatással is segítjük.

  Üdülési lehetőségek

  A feltöltődést üdülési lehetőségek támogatják, bankunk több saját hotellel rendelkezik az ország határain belül és azon túl egyaránt, ahol egész évben kedvezményekkel, akciókkal várják a kollégákat. A legkiválóbb munkatársak jutalomüdülésen vehetnek részt.
 • Társadalmi felelősségvállalás - OTP Önkéntes Program

  Támogatási tevékenységünk kiemelkedő az országban, munkatársainknak is meghatározó szerepe van a rászoruló illetve támogatandó közösségek és kezdeményezések felkutatásában, önkéntes segítésében. Büszkék vagyunk rá, hogy az OTP Bank erős közösségekkel, és a közösségért felelősséget vállaló munkatársakkal rendelkezik.

  Közösségi és családi programok

  A bankban dolgozók gyermekei számára táborozási lehetőségeket kínálunk a Balaton partján és a fővárosban. A bank Családi Napján, több ezer szülő és a gyerek számára kínálunk izgalmas közös programokat.