Kiválasztási folyamat

Megtaláltad a hozzád illő munkakört? Bátran pályázd meg, ha úgy érzed, hogy tapasztalataid és végzettséged illeszkedik a leírt feladatokhoz!

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy milyen állomásokon át vezet az út az első munkanapodig. Mielőtt végigolvasnád, fontos tudnod, hogy ezek a lépések nagyban függnek a megpályázott pozíciótól. Közös célunk ugyanis, hogy olyan tehetséges munkatársakkal bővüljön bankunk csapata, akik számára értékeink illetve céljaink vonzóak és olyan kihívást jelentenek, melyekkel könnyen tud azonosulni.

Jelentkezés

Karrierportálunkon számos szakterületről találhatsz nyitott pozíciókat. Pályázatod elküldéséhez egy rövid regisztrációs adatlap kitöltése szükséges.

Előszűrés

A beérkezett pályázatok előszűrését követően felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a kiválasztási folyamat következő lépéséről.

Interjúk

Az előszűrést követő személyes beszélgetések során részletes képet kaphatsz a megpályázott pozícióban rejlő kihívásokról és lehetőséged lesz bemutatni szakmai múltadat és jövőbeli céljaidat, továbbá ekkor szakmai tesztekkel és assessment centerben végzendő feladatokkal egyaránt találkozhatsz.

Kompetenciateszt

A kiválasztási folyamat következő állomása egy gyorsan kitölthető online teszt.

Döntés

A kiválasztási folyamat értékelése alapján meghozott döntésről tájékoztatunk Téged.

Beléptetés, beillesztés

A belépéshez kapcsolódó adminisztratív teendők mellett tartalmas orientációs napon ismerkedhetsz meg az OTP Bankkal és leendő munkatársaiddal.