Kiválasztási folyamat

Tetszik egy pozíció? Bátran pályázd meg, ha úgy érzed, hogy tapasztalataid és végzettséged illeszkedik a leírt feladatokhoz!
Ha megtaláltad a hozzád illő munkakört, az alábbiakra számíthatsz.

Attól függően, hogy az adott munkakör esetén mit szeretnénk vizsgálni, különböző kiválasztási módszereket alkalmazunk, több munkatársunkkal több körben is találkozhatsz telefonon vagy video hívásban (pl. kiválasztási tesztek, gamifikált képességfelmérés, magyar vagy angol nyelven).

Jelentkezés

Karrierportálunkon számos szakterületről találhatsz nyitott pozíciókat. Pályázatod elküldéséhez egy rövid regisztrációs adatlap kitöltése szükséges.

Előszűrés

Amennyiben a pályázatod és önéletrajzod alapján alkalmasnak találunk, felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a kiválasztási folyamat következő lépéséről.

Interjú

Többféle interjútípussal találkozhatsz, ahol a szakmai elbeszélgetésen túl szeretnénk megismerni Téged, és feltérképezni, hogyan illeszkednél a csapatba. A telefonos interjú mellett meghívást kaphatsz videóinterjúra, vagy csoportos kiválasztási központba (assessment center).

Tesztek

A megpályázott pozíció sajátosságainak megfelelően többféle tesztet is használunk. Mérhetjük a szakmai- és nyelvtudást online tesztekkel, és alkalmazunk gamifikált képességmérő eszközöket is.

Kompetenciateszt

A kiválasztás utolsó lépése a munkakörhöz kötött viselkedési kompetenciák felmérése. Ezt a felmérést független tanácsadó partnerünk végzi. Az online teszt kitöltésére e-mailben kapsz majd tájékoztatást és linket. A kitöltés után a személyre szóló szöveges értékelést megkapod majd.

Döntés

A kiválasztási folyamat végén tájékoztatunk a döntésről.

Beléptetés, beillesztés

A belépéshez kapcsolódó teendőidről részletesen informálunk, és segítjük a beillesztésedet.

A fióki és Contact Center munkatársak részére kiemelkedő színvonalú szakmai alapképzést nyújtunk.

Jelentkezés

Karrierportálunkon számos szakterületről találhatsz nyitott pozíciókat. Pályázatod elküldéséhez egy rövid regisztrációs adatlap kitöltése szükséges.

Előszűrés

A beérkezett pályázatok előszűrését követően felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a kiválasztási folyamat következő lépéséről.

Interjúk

Az előszűrést követő személyes beszélgetések során részletes képet kaphatsz a megpályázott pozícióban rejlő kihívásokról és lehetőséged lesz bemutatni szakmai múltadat és jövőbeli céljaidat, továbbá ekkor szakmai tesztekkel és assessment centerben végzendő feladatokkal egyaránt találkozhatsz.

Kompetenciateszt

A kiválasztási folyamat következő állomása egy gyorsan kitölthető online teszt.

Döntés

A kiválasztási folyamat értékelése alapján meghozott döntésről tájékoztatunk Téged.

Beléptetés, beillesztés

A belépéshez kapcsolódó adminisztratív teendők mellett tartalmas orientációs napon ismerkedhetsz meg az OTP Bankkal és leendő munkatársaiddal.