Kiválasztási folyamatunk

 

Örömmel üdvözölünk az OTP Bank kiválasztási folyamatában!    

Nézd meg állásajánlatainkat a karrier oldalunkon, regisztrálj és várunk a kiválasztási folyamatunkban!  

Az egységes kiválasztási folyamat kiemelten fontos számunkra, minden munkatársunkkal kapcsolatban hosszú távon gondolkodunk. Célunk, hogy megtaláljuk az adott pozícióhoz leginkább megfelelő jelöltet, ezzel együtt jövendőbeli munkatársunk motivációjának, karriercéljainak megfelelő lehetőséget tudjunk ajánlani. Olyan objektív eszközöket tartalmazó kiválasztási folyamatot építettünk fel, melyben a szakmai készségeket és kompetenciákat egyaránt feltárhatjuk.  

A kiválasztás során a munkakörtől függően eltérhetnek a lépések, ezért jelentkezésed beadásakor kérjük, olvasd el az adatvédelmi nyilatkozatot.  

Jelentkezés 

A jelentkezés online történik, ezért bárhol, bármikor, akár több nyitott pozícióra is tudsz jelentkezni online, vagy akár telefonod keresztül. Karrieroldalunkon számos szakmai területről találsz nyitott pozíciókat. Pályázatod elküldéséhez egy rövid regisztrációs adatlap kitöltése szükséges, ezzel egyidőben bármikor jelentkezhetsz állásajánlatainkra, végzettségednek és szakmai tapasztalatodnak megfelelően.  A regisztráció segítségével a jövőben is meg tudunk keresni, amennyiben számodra releváns állás nyílik.  

Sikeres jelentkezésed megérkezéséről visszaigazoló e-mailt küldünk részedre! 
 

Telefonos első interjú  

Minden pályázatot egyenlő feltételek alapján kezelünk a kiválasztás során, amennyiben az önéletrajzod megfelel a kiírt munkakör elvárásainak, felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a kiválasztási folyamat következő lépéséről, illetve felteszünk neked néhány kérdést.  
 

Személyes vagy video interjú 

Többféle interjútípussal találkozhatsz nálunk, a szakmai beszélgetésen túl szeretnénk megismerni Téged, érdeklődésed, motivációdat.  
 

Tesztek 

A tesztek fontosak számunkra annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjunk tudásod, készségeid  kapcsán, mindez biztosítja kiválasztási folyamatunk objektivitását. 

A megpályázott pozíciótól függően többféle tesztet is használunk. Találkozhatsz a folyamatban szakmai- és nyelvtudást mérő online tesztekkel, és használunk gamifikált képességmérő eszközöket is.  
 

Kompetenciateszt 

A kiválasztás utolsó lépése a munkakörhöz kötött kompetenciák felmérése. Ezt a felmérést független tanácsadó partnerünk végzi. Az online teszt kitöltésére e-mailben kapsz majd tájékoztatást és linket. A kitöltés után a személyre szóló szöveges értékelés is elérhető lesz számodra. 
 

Döntés 

A vezetők és a támogató munkatársak közösen döntenek, s az eredményről tájékoztatunk. Az ajánlatot részedre írásban küldjük meg.  
 

Beléptetés, beillesztés  

A belépéshez kapcsolódó teendőidről részletesen informálunk, egy online rendszer segítségével könnyítjük meg a belépés folyamatát számodra.  

A belépés után munkatársaink részére sokféle képzés elérhető, a fióki és Contact Center munkatársak részére a magyarországi bankszektorban kiemelkedő színvonalú szakmai alapképzést nyújtunk.