Szeretettel köszöntünk az OTP Bankcsoport világában!

 

Az OTP Csoport ma már nemcsak Magyarországon, hanem a közép- és kelet-európai térségben is  meghatározó szereplő. A bankcsoport a régió 10 országában van jelen, közel 18,5 millió ügyfél pénzügyi igényeire kínál magas színvonalon megoldást. Olyan környezetet biztosítunk kollégáinknak, amelyben élmény dolgozni. Folyamatosan  teszünk azért, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk egy sikeres, stabil és innovatív nagyvállalati környezetben.

Nálunk jó helyen vagy.

Összes állásajánlat megtekintése

Tapasztalt munkavállalók

A jövő bankjának építéséhez kiemelkedő tudású, tapasztalt, újdonságokra nyitott munkatársakra van szükségünk. Tapasztalt szakembereknek szenior pozíciókat kínálunk.

Pályakezdők

Az OTP regionális piaci szerepe egyedülálló tapasztalatszerzési lehetőséget biztosít a pályakezdőknek. Fejlődésedet tréningekkel, mentorálással és rendszeres értékeléssel is segítjük.

Hallgatók

Ha a nagybetűs életbe felkészülten szeretnél kilépni és nappali tagozaton, (alap- vagy mesterszakon) aktív jogviszonnyal rendelkezel, tanulmányaidhoz igazítva biztosítjuk a szakmai alapok megszerzését.

Állásértesítő

Adataid megadásával létrehozhatod profilodat, és állásértesítőt állíthatsz be, hogy elsőként tudj a legjobb állásokról. Érdemes regisztrálnod, mert adataid alapján akár közvetlenül ajánlhatunk Neked pozíciót, még a meghirdetése előtt.

Már regisztrált?